آمار‌های اعتیاد در کشور مربوط به دهه ۹۰ است قتل شرور غرب تهران به دست یک مجرم سابقه دار اعترافات تکان دهنده قاتل چاقوکش کارهای مهمی که باید پس از سرقت گوشی انجام دهید قتل پسر همسایه به خاطر یک دختر ربودن زن جوان از خودروی همسرش +جزییات خودکشی متهم به سرقت از صندوق امانات بانک ملی ۱۲ هزار تماس مزاحمتی با آتش‌نشانی مشهد طی یک ماه! دستگیری پسری که مادرش را به خاطر سرزنش دیگران به قتل رساند + عکس موبایل‌قاپ حرفه‌ای در مشهد به دام افتاد (۱۶ تیر ۱۴۰۳) دستگیری ۱۱ سرشاخه یک شرکت هرمی در مشهد ۱۰ فایده گریه کردن | تا چه حد مجازیم که گریه کنیم؟ انجام مشاوره‌ ژنتیک در مرحله‌ پیش‌ از ازدواج، به همه‌ زوجین توصیه می‌شود درباره لطفعلی خان زند از تاج گذاری تا مرگ | یک تراژدی خون بار در چهار پرده یکی از راه‌های سوء استفاده از قانون معافیت سربازی سد شد آیا ضعف در برقراری ارتباط با دیگران سبب جذب همزیستی با حیوانات می­ شود؟ آداب سفر در فصل گرما جزئیات شهریه مدارس؛ شروع از ۱۰ میلیون تومان | شهریه ۲۵ درصد مدارس بالای ۳۰ میلیون تومان ابتلا به کیست مویی در بین مردان شیوع بیشتری دارد  روایت سرزده از اورژانس بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد | رد خون
سرخط خبرها

تاثیر واکسن فلج اطفال بر مصونیت موقت ویروس کرونا

  • کد خبر: ۲۴۹۰۲
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۷
تاثیر واکسن فلج اطفال بر مصونیت موقت ویروس کرونا
دکتر رابرت گالو از دانشکده پزشکی دانشگاه مریلند، کاشف واکسن HIV معتقد است که واکسن خوراکی فلج اطفال (OPV) باهدف بخشی دوباره ابزاری در مقابله با کرونا ویروس خواهد بود.
به گزارش شهرآرانیوز، دکتر گالو اظهار کرد: واکسن فلج اطفال به‌منظور محافظت در برابر برخی عفونت‌های ویروسی و باکتریایی به‌غیراز فلج اطفال، ازجمله آنفلوانزا طراحی‌شده است.
وی گفت: به دلیل اینکه تولید واکسن کروناویروس ماه‌ها برای کارایی و ایمنی زمان لازم دارد، می‌توان تا آن زمان از واکسن‌های ایمن موجود (آنتی‌ژن تضعیف‌شده) که از لحاظ بالینی تایید شده هستند، برای حفاظت در برابر بیماری کووید-۱۹ استفاده کرد.
دکتر کنستانتین چوماکوف از سازمان غذا و داروی ایالات‌متحده و مدیر مرکز شبکه ویروس دکتر گالو در مورد کارایی واکسن فلج اطفال در حفاظت در برابر کووید-۱۹ با وی هم‌عقیده است.
وی و دکتر گالو معتقدند که این واکسن نه‌فقط در برابر فلج اطفال مؤثر است، بلکه ویژگی‌های دیگر ازجمله دفاع ذاتی سیستم ایمنی بدن را نیز فعال می‌کند که در مقابله با بیماری کووید-۱۹ مفید است.
در آزمایش‌های بالینی انجام‌شده در دهه ۱۹۷۰ زمان شیوع آنفلوانزای فصلی، این واکسن به‌عنوان سپری در برابر این بیماری بود.
آنان به محافظت غیراختصاصی واکسن‌هایی مانند ب ث ژ، سرخک و دیگر واکسن‌ها نیز اشاره کردند.
دکتر گالو خاطرنشان کرد: مدت‌زمان مصونیت ذاتی OPV در برابر کووید-۱۹ مشخص نیست، اما تخمین زده‌شده که این واکسن محافظت یک تا دوماهه در برابر این ویروس ایجاد می‌کند.
دکتر گالو در ادامه افزود: باوجوداینکه ویروس فلج اطفال و کووید-۱۹ دارای  RNA ویروسی هستند، برای اطمینان از کارایی OPV برای ایمنی موقت در برابر این بیماری آزمایش بالینی انجام خواهد شد.
وی احتمال آزمایش این واکسن بر روی بیماران بیمارستان Mt Sinai، نیویورک و انستیتوی ویروس‌شناسی انسانی در دانشگاه مریلند را نیز اعلام کرد.
 
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->